Maria Kelter

Amerikka rekrytoi / projektiarkkitehti

Etsimme joukkoomme jo kokemusta omaavaa projektiarkkitehtia, jolla on osaamista korjaus- ja muutossuunnittelusta. Kokemus kaupallisten hakkeiden suunnittelusta katsotaan eduksi. Teemme töitä monialaisissa tiimeissä ja meillä on vahvat ammattilaiset hankkeen eri vaiheisiin konseptinkehityksestä arkkitehtisuunnitteluun. 

Amerikassa toteutetaan unelmia. Olemme mukana huippumielenkiintoisissa töissä, kuten Helsingin päärautatieaseman uudistus, Kaivopihan uudistus, Kampin kauppakeskus. Kohteemme ovat monipuolisia, laajasti kiinnostavia ja julkisesti näkyviä. Ne parantavat kaupunkiympäristöä tukien samalla kaupallista liiketoimintaa. Meille rakennettu ympäristö ei ole vain tilaa, vaan elävää kaupunkia täynnä kulttuuria, palveluita ja tapahtumia. Olemme edelläkävijöitä korjausrakentamisen kestävässä suunnittelussa. 

Suunnittelun työvälineenä on pääasiallisesti Archicad ja suuri osa hankkeistamme on tietomallihankkeita. Tärkeää on intohimoinen asenne ja ymmärrys suunnitteluprosessien kokonaisuudesta. Suomen kielen taito on välttämätön. Tilava ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Sörnäisissä, kivassa design-ympäristössä, jossa ihania lounasravintoloita ja hyvää säpinää. 

Tarjoamme mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, kannustavan työilmapiirin, parhaan toimistokahvin, lounasedun, liikuntaedun, ajanmukaiset työvälineet sekä paljon muuta. 

Hae heti, sillä töitä on tarjolla pikaisella aikataululla! CV ja portfolio toimii parhaiten. Hakemukset osoitteeseen: info@amerikka.fi, otsikkoon ”Rekry22” ja oma nimi. 

Tehtävästä voit kysyä kehitysjohtaja Tuuli Korjukselta (p. 040 734 6699) ennen 22.7. ja toimitusjohtaja Sami Maukoselta 1.8. alkaen (p. 040 508 9766) 

Lisätietoa rekrystä antaa myös Heli Siren heli.siren@amerikka.fi (040 146 4963) 1.8 alkaen. 

Haastattelut ja päätökset rekrytoinnista tehdään elokuun aikana. 

 

 

Lue lisää