Pitkäaikainen kumppanuus ja jatkuvan kehittämisen malli kaupallisissa kiinteistöissä – case Kluuvi

Kluuvi Kitchen

Suunnittelutoimisto Amerikka on toiminut Helsingin keskustassa sijaitsevan Kluuvin investointimanagerin, Cavendon, kumppanina vuodesta 2018 alkaen. Kluuvin kehitysprosessi alkoi konseptityöllä, jossa tarkennettiin Kluuvin ympäristön asiakasvirtoja ja kohderyhmiä. Konseptityö antoi Kluuvin kehitystoiminnalle pitkän aikavälin suunnan. Konseptityön yhteydessä tunnistettiin Yliopistokadun asiakasvirtojen kaupallinen potentiaali, joka haluttiin hyödyntää paremmin.

Yliopistonkadun puolelle avattiin ravintolakeskittymä Kluuvi Kitchen F&B-palveluita täydentämään. Uusi syömisen keskittymä toi keskukselle palveluiden ja näkyvyyden lisäksi myös kokonaan uuden sisäänkäynnin. Samalla Yliopistonkadun olemassa oleva sisäänkäynti muokattiin näyttävämmäksi. Yhteistyö on jatkunut kiinteistön toimitilakerroksien kehitystyönä ja tulossa on uutta myös kauppakeskuksen muihin osiin.

Kluuvi Kitchen

Visionäärinen, kaupallisten kiinteistöjen jatkuva kehitystyö yhteistyössä asiakkaittemme kanssa tähtää kiinteistöjen kaupallisen toiminnan tukemiseen ja näin tuottojen ja kiinteistön arvon kasvattamiseen. Pitkäaikaisessa yhteistyössä asiakkaamme pääsevät hyödyntämään parhaiten laaja-alaista ravintola-, liikepaikka-, toimisto- ja kauppakeskussuunnittelun osaamistamme.

Konseptin ja kaupallisen kehittämisen lisäksi tuotamme materiaaleja vuokrauksen tueksi, suunnittelemme liikkeiden sekä toimitilojen muutokset ja hoidamme lupaprosessit. Toimiessamme pääsuunnittelijoina konseptoinnin, tilasuunnittelun ja arkkitehtisuunnittelun yhteispeli on koordinoitua, saumatonta ja asiakkaamme kannalta tehokasta.

Ehdotamme laajasta verkostostamme kumppaneita kehitystyöhön aina tarpeen mukaan. Kumppanuutemme tuo meille kohdekohtaista syväosaamista, joka yhdistettynä parhaaseen toimialatuntemukseen tuottaa menestyksekkäitä tuloksia viranomaisprosessit, vuokrausprosessit sekä parhaan asiakaskokemuksen huomioiden muutosprojektista toiseen.

 

Kaipaatko apuja kaupallisen kiinteistönne suunnitteluun? Olemme käytössäsi!
Ole yhteydessä asiakkuusjohtajaamme Maria Kelteriin sähköpostitse maria.kelter@amerikka.fi tai soittamalla +358 40 595 8580.

Lue lisää