Elinvoimaisen urbaanin ympäristön kehittäjä ja toteuttaja

Suunnittelemme uniikkeja, vetovoimaisia ja toimivia kaupallisen ympäristön ratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta sekä liiketoimintaa. Teemme kiinteistö- ja aluekehityshankkeita sekä kaupallista tilasuunnittelua, kuten ravintola- myymälä ja työympäristösuunnittelua. Erityisen vahvoja olemme kaupallisten konseptien kehittämisessä mittakaavaan katsomatta. Työssämme yhdistyy analyyttinen prosessi ja luova intohimo. Uskomme, että hyvin johdettu, asiakkaan suuntaan avoin ja tarvittaessa monialainen suunnitteluprosessi tuottaa parhaan lopputuloksen.

Toimistomme huippuosaajilla on kokemusta vaativista suunnitteluprosesseista, niiden johtamisesta sekä toteutuksen läpiviemisestä. Muodostamme jokaista projektia varten parhaan mahdollisen työryhmän onnistumiseen tarvittavan osaamisen perusteella. Työryhmään voi kuulua oman toimistomme superammattilaisten lisäksi myös ulkopuolisia osaajia kuten graafisia suunnittelijoita, palvelumuotoilijoita ja talotekniikkasuunnittelijoita.

Palvelumme

Tilakonseptointi ja kaupallinen sisustussuunnittelu

Lue lisää

Kiinteistöjen konseptointi- ja kehityspalvelut

Lue lisää

Aluekehitys ja -konseptointi

Lue lisää

Toteutussuunnittelu

Amerikalla on valmius hoitaa projektin suunnitteluprosessi ymmärryksen muodostamisesta toteutussuunnitteluun. Tuotannon valvonta ja toteutussuunnitteluvaiheet varmistavat, että konsepti toteutetaan halutunlaisena. Pystymme toimimaan myös hankkeiden pääsuunnittelijoina.

Prosessimme

Esimerkkejä töistämme

projekti

Kortteli

Ainutlaatuinen ja ennen näkemätön ravintolakokonaisuus kauppakeskusympäristössä.

Lue lisää

projekti

Mall of Tripla

Mall of Tripla on ainutlaatuinen kauppakeskus, jossa ravintola-, vapaa-ajan ja viihteen palvelut ovat korostuvat.

Lue lisää

projekti

Tampere-talo

Amerikka uudisti Tampere-talon tilat kaupunkilaisten aktiivisempaan käyttöön.

Lue lisää