Yhteistyöllä, tiedolla ja sydämellä

Suunnittelemme uniikkeja, vetovoimaisia ja toimivia kaupallisen ympäristön ratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta sekä liiketoimintaa. Suunnittelukohteitamme ovat kiinteistöt, kaupalliset tilat ja työympäristöt. Lisäksi toimimme konsultteina aluekehityshankkeissa. Erityisen vahvoja olemme kaupallisten konseptien kehittämisessä mittakaavaan katsomatta. Työssämme yhdistyy analyyttinen prosessi ja luova intohimo. Uskomme, että hyvin johdettu, asiakkaan suuntaan avoin ja monialainen suunnitteluprosessi tuottaa parhaan lopputuloksen.

Toimistomme huippuosaajilla on kokemusta vaativista suunnitteluprosesseista, niiden johtamisesta sekä toteutuksen läpiviemisestä. Muodostamme jokaista projektia varten parhaan mahdollisen työryhmän onnistumiseen tarvittavan osaamisen perusteella.

Palvelumme

Ruohonjuuri Amerikka

Hospitality & Retail

Lue lisää
Helsinger Kaivopiha

Työympäristöt

Lue lisää

Kiinteistöjen konseptointi & arkkitehtipalvelut

Lue lisää
Makasiiniranta

Tutkimus & Kehitys

Lue lisää

Toteutussuunnittelu

Amerikalla on valmius hoitaa projektin suunnitteluprosessi ymmärryksen muodostamisesta toteutussuunnitteluun. Ammattitaitoinen suunnittelu, eri suunnittelualojen yhteensovitus sekä työmaavalvonta varmistavat, että konseptisuunnittelun tavoitteet saavutetaan. Arkkitehtimme toimivat hankkeissa myös pääsuunnittelijoina.

Esimerkkejä töistämme

Casino Tampere

Lue lisää

Moomin Coffee Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Lue lisää

Mall of Tripla

Lue lisää

Suunnittelukilpailu: Uusi Makasiiniranta

Lue lisää

Ruohonjuuren flagship

Lue lisää

Helsingin keskeisin kauppakeskus – Kamppi

Lue lisää

Gillet Bar & Bistro

Lue lisää

Tapahtumatalo Bank, Helsinki

Lue lisää

Kaivopihan uudistus

Lue lisää

Prosessimme