Visionary concepts with data and heart

Suunnittelemme uniikkeja, vetovoimaisia ja toimivia kaupallisen ympäristön ratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta sekä liiketoimintaa. Suunnittelukohteitamme ovat kiinteistöt, kaupalliset tilat ja työympäristöt. Lisäksi toimimme konsultteina aluekehityshankkeissa. Erityisen vahvoja olemme kaupallisten konseptien kehittämisessä mittakaavaan katsomatta. Työssämme yhdistyy analyyttinen prosessi ja luova intohimo. Uskomme, että hyvin johdettu, asiakkaan suuntaan avoin ja monialainen suunnitteluprosessi tuottaa parhaan lopputuloksen.

Toimistomme huippuosaajilla on kokemusta vaativista suunnitteluprosesseista, niiden johtamisesta sekä toteutuksen läpiviemisestä. Muodostamme jokaista projektia varten parhaan mahdollisen työryhmän onnistumiseen tarvittavan osaamisen perusteella.

Palvelumme

Tilakonseptointi ja -suunnittelu

Lue lisää

Kiinteistöjen konseptointi ja arkkitehtipalvelut

Lue lisää

Kaupunkiympäristöjen kehitys

Lue lisää

Toteutussuunnittelu

Amerikalla on valmius hoitaa projektin suunnitteluprosessi ymmärryksen muodostamisesta toteutussuunnitteluun. Ammattitaitoinen suunnittelu, eri suunnittelualojen yhteensovitus sekä työmaavalvonta varmistavat, että konseptisuunnittelun tavoitteet saavutetaan. Arkkitehtimme toimivat hankkeissa myös pääsuunnittelijoina.

Prosessimme

Esimerkkejä töistämme

projekti

Mall of Tripla

Mall of Tripla on ainutlaatuinen kauppakeskus, jossa ravintola-, vapaa-ajan ja viihteen palvelut ovat korostuneet.

Lue lisää

projekti

Food Market Herkku

Ikoninen ruokakauppa, Herkku, uudistettiin muuttuneen ruokakulttuurin visuaaliseksi ja tilalliseksi ilmentymäksi.

Lue lisää

projekti

Helsingin kävelykeskusta ja maanalainen kokoojakatu -ideakartoitus

Amerikka mukana Sitowisen ja YIT:n esityksessä ehdotuksella keskustan ykkösalueen laajennuksesta ja kantakaupungin kaupallisesta kehityksestä.

Lue lisää