Visionary concepts with data and heart

Suunnittelemme uniikkeja, vetovoimaisia ja toimivia kaupallisen ympäristön ratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta sekä liiketoimintaa. Suunnittelukohteitamme ovat kiinteistöt, kaupalliset tilat ja työympäristöt. Lisäksi toimimme konsultteina aluekehityshankkeissa. Erityisen vahvoja olemme kaupallisten konseptien kehittämisessä mittakaavaan katsomatta. Työssämme yhdistyy analyyttinen prosessi ja luova intohimo. Uskomme, että hyvin johdettu, asiakkaan suuntaan avoin ja monialainen suunnitteluprosessi tuottaa parhaan lopputuloksen.

Toimistomme huippuosaajilla on kokemusta vaativista suunnitteluprosesseista, niiden johtamisesta sekä toteutuksen läpiviemisestä. Muodostamme jokaista projektia varten parhaan mahdollisen työryhmän onnistumiseen tarvittavan osaamisen perusteella.

Palvelumme

Tilasuunnittelu ja design-konseptit

Lue lisää

Kiinteistöjen konseptointi ja arkkitehtipalvelut

Lue lisää

Tutkimus ja kehitys

Lue lisää

Toteutussuunnittelu

Amerikalla on valmius hoitaa projektin suunnitteluprosessi ymmärryksen muodostamisesta toteutussuunnitteluun. Ammattitaitoinen suunnittelu, eri suunnittelualojen yhteensovitus sekä työmaavalvonta varmistavat, että konseptisuunnittelun tavoitteet saavutetaan. Arkkitehtimme toimivat hankkeissa myös pääsuunnittelijoina.

Esimerkkejä töistämme

projekti

Casino Tampere

Miten elämyssuunnittelun ja tilallisen suunnittelun monialainen yhteispeli loivat täysin uudenlaisen ja ainutlaatuisen destinaation?

Lue lisää

projekti

Moomin Coffee Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Tilaaja toivoi lapsille ja lapsenmielisille visuaalisesti näyttävää mutta samalla viihtyisää kahvilaa, jossa on paljon ihmeteltävää.

Lue lisää

projekti

Mall of Tripla

Mall of Tripla on ainutlaatuinen kauppakeskus, jossa ravintola-, vapaa-ajan ja viihteen palvelut ovat korostuneet.

Lue lisää

projekti

Suunnittelukilpailu: Uusi Makasiiniranta

Suunnitteluryhmämme South Harbour osallistui Makasiinirannan kehittämisestä järjestetyn suunnittelukilpailun ehdotuksella Makasiinipromenadi.

Lue lisää

projekti

Ruohonjuuren flagship

Lippulaivaliikkeen konseptin strategisen, toiminnallisen ja visuaalisen konseptin kehitys yhdessä tilaajan kanssa, kehitystyöpajojen valmistelu ja fasilitointi

Lue lisää

projekti

Helsingin keskeisin kauppakeskus – Kamppi

Kauppakeskus Kampin laaja uudistus tukee Kampin urbaania, rohkeaa ja dynaamista identiteettiä sekä korostaa autenttisuutta ja asemaa edelläkävijänä.

Lue lisää

projekti

Gillet Bar & Bistro

Monen miljöön tyylikkään rento ruoka- ja seurusteluravintola Gillet Bar & Bistro koostuu valaistukseltaan, kalustukseltaan ja tunnelmaltaan erilaisista miljöistä, joista jokainen seurue löytää juuri heille sopivimman sopen elämän eri juhlahetkiin.

Lue lisää

projekti

Tapahtumatalo Bank, Helsinki

Tilojen monikäyttöisyyden ja joustavien ratkaisujen lisääminen kiertotaloutta hyödyntäen.

Lue lisää

projekti

Kaivopihan uudistus

Kaivopihan uudistus muutti ajan saatossa vailla arvoistaan huomiota saaneen alueen tunnelman viihtyisäksi ja kutsuu viettämään aikaa.

Lue lisää

Prosessimme