Faktat

Kohde:
Toimitilojen sisustus

Asiakas:
Toimija Helsingin keskustassa

Ajankohta:
2020

Laajuus:
330 m²

#designbyamerikka:
Sisustus ja kalustesuunnittelu

Top 5

  • Työkulttuurimuutoksen myötä liiallisesta tilasta luopuminen
  • Vastuulliset valinnat
  • Olemassa olevien kalusteiden, valaisimien ja tilapintojen hyödyntäminen
  • Brändiohjeistuksen kunnioitus huomioiden paikallisuus
  • Laadukkaat materiaalivalinnat ja detaljiikka

Työryhmä

  • Asiakasyritys
  • Suunnittelutoimisto Amerikka Oy: Sanni Ruola, Arno Puukko ja Taija Maunu

Liiketoimintaa ja yhteisöllisyyttä tuettiin tilaratkaisuilla

Yhdessä Helsingin kauneimmista sijainneista löytyy asiakkaamme modernit ja lämminhenkiset toimitilat.
Tämän projektin tärkeimpiä tavoitteita oli luoda toimivat, kestävät ja harmoniset tilat. Sekä aulatilat että kokoustilat uudistettiin vastaamaan asiakkaan tarpeita. Asiakkaan toiveista asiakastiloja tiivistettiin silmälläpitäen tulevaisuuden tarpeita. Sujuvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa löysimme käytännöllisen ja toimivan ratkaisun. Tiloja suunniteltaessa oli todella tärkeää luoda sekä liiketoimintaa, että yrityskulttuuria ja yhteistyötä tukevat tilaratkaisut.

Tilat ilmentävät yrityksen ja yrityskulttuurin arvoja

Kestävä kehitys oli keskeisimpiä suunnittelua ohjaavia arvoja. Pyrimme hyödyntämään mahdollisimman paljon tiloissa ennestään olleita elementtejä kuten sähköistettyä lasiseinää ja valaistusta. Tilojen edellisen, vuonna 2014 valmistuneen vaiheen sisustussuunnittelusta vastasi Sisustusarkkitehdit Gullstén-Inkinen Oy ja arkkitehtisuunnittelusta Trium Arkkitehdit Oy.

Projektia voisi kuvailla myös sanoilla kuten hienostunut, skandinaavinen, harmoninen ja laadukas. Jokaista huonekalua ja materiaalia harkittiin huolella.

Lopputuloksena syntyi skandinaavisen elegantti sisustus kansainvälisillä vaikutteilla. Suunnittelutyöstä välittyy tasapaino ajattoman ilmaisun ja modernin selkeyden välillä. Näissä tiloissa tiimi voi työskennellä pitkäjänteisesti ja kestävän kehityksen arvojen mukaisesti.

Kaipaako kohteesi kehittämistä? Olemme käytössäsi! Ole yhteydessä Asiakkuusjohtajaamme Maria Kelteriin sähköpostitse maria.kelter@amerikka.fi tai soittamalla +358 40 595 8580 

Lue lisää