Kaupunkiympäristöjen kehitys

Keskustakortteleiden, business-hubien ja kaupan keskittymien kehitys- ja konseptointipalvelut

Amerikka on elinvoimaisten urbaanien ympäristöjen kehityspartneri muun muassa kaupunkisuunnittelijoille ja rakennuttajille. Me teemme suunnittelutyötä luovalla intohimolla ja analyyttisella otteella, tähdäten aina liiketoiminnallisesti ja asiakaskokemuksella mitattuna erinomaiseen lopputulokseen. Meillä on vankkaa kokemusta onnistuneista, suuren mittakaavan hankkeista, kuten Campus Maria ja Pasilan High-rise/Trigoni -aluekehityskilpailuista, jotka voitimme yhteistyössä erinomaisten yhteistyökumppaniemme kanssa.

Suunnittelemme uniikkeja ja vetovoimaisia ratkaisuja, jotka luodaan kohteen omista lähtökohdista ja asiakkaamme tarpeista käsin. Kuhunkin projektiin valjastetaan paras mahdollinen työryhmä monialaisesta tiimistämme ja tarvittaessa käyttäen hyväksi loistavaa asijatuntijaverkostoamme.

Viihtyvyys

Mikä tekee vaikutuksen haluttuihin kohderyhmiin?

Vetovoimaisuus

Millaisen alueen tarjonnan, vetovoimatekijöiden ja tilojen pitää olla, jotta kohderyhmät jalkautuvat alueelle halutulla tavalla?

Elinvoimaisuus

Millä toimilla on alueen kannalta liiketoiminnallisesti merkittävin vaikutus ja mistä toimista saadaan paras panos-tuotos?

Aika

Millainen uudistus kestäisi aikaa alati muuttuvassa markkinassa ja miten se pitäisi aikataulullisesti toteuttaa?

Liiketoiminta

Alueen suunnitteleminen voi tuntua hankalalta ja pelottavalta. Vaihtoehtoja on paljon - miten valita liiketoiminnan kannalta paras?

Tavoitteet

Miten viedä prosessi läpi hallitusti ja kustannustehokkaasti niin, että lopputulos vastaa asetettua tavoitetta?

Projektin läpiviemiseen vaaditaan osaamista, näkemystä ja kokemusta holistisesta, suuren mittakaavan hankkeista. Me autamme teitä löytämään ja toteuttamaan menestyksekkään ratkaisun ja toimimme tukenanne muutoksen johtamisessa!

Muut palvelut

Amerikka tarjoaa myös kiinteistökehitys- ja tilasuunnittelupalveluita.

Kiinteistökehitys  Tilasuunnittelu