Faktat

Kohde:
Ravintola Wine & View

Asiakas:
SSP Finland Oy

Ajankohta:
2014-2015

Laajuus:
180m², 70 asiakaspaikkaa

#designbyamerikka:
Konsepti, tila-, ja sisustussuunnittelu sekä rakentamisen ohjaaminen

Top 3

  • Upea ja houkutteleva baaritiski
  • Rauhallisuuden tuntu keskellä vilkkainta lentokenttää
  • Korkea laatutaso ja viimeistely

Työryhmä

  • Amerikka: Teemu Nojonen ja Mervi Karvinen
  • SSP Finland (tilaaja)
  • Marker (graafinen suunnittelu)

Projektin lähtökohdat:
Lentokenttien kansainvälinen kilpailu kiristyy ja yhä useampi valitsee lentonsa vaihtoaseman mukaan. Lentomatkustajat odottavat sujuvuutta, hyviä palveluja ja elämyksellisyyttä. Lentäminen on arkista, mutta kentän pitää tarjota luksusta. Tilat edustavat suomalaista huippuluokan nykyaikaista designia tarjoten liiketoiminnan mukaan parhaan ympäristön sekä asiakkaalle että ravintolatoiminnan operoijalle.

Elegantti viinibaari keskellä vilkkainta lentokenttää:
Ravintola Wine & View avasi ovensa huhtikuun alussa 2015. Ravintolan valikoimassa on erinomaisia laatuviinejä ympäri maailman. Viikoittain tarjolla on todellisia harvinaisuuksia maailman parhaiden viinien joukosta. Viinien lisäksi tarjolla laadukasta kahvia sekä käsin tehtyjä suolaisia ja makeita herkkupaloja. Ravintolan sydän on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta sekä pitkä ja houkutteleva baaritiskialue. Asiantuntevat sommelieerit yhdistettynä moderniin, ja eleganttiin baaritiskiin kutsuu viettämään aikaa Wine & View:n rauhalliseen miljööhön keskelle lentokentän vilinää.

Ravintola on lentokentän keskeisimmällä paikalla, joten rauhallisuus on varmistettu erinomaisella akustiikalla ja päivänvalon mukaan säätyvällä valaistuksella. Asiakaspaikat on sijoitettu näkyville paikoille. Väri- ja materiaalivalinnat sekä kalusteet viestivät laadukkaasta tarjonnasta kun samaan aikaan skandinaavinen muotokieli muistuttaa matkustajan olevan Suomessa.

Lue lisää