Faktat

Kohde:
Ravintola Cesar’s Little Italy

Asiakas:
SSP Finland Oy

Ajankohta:
2014

Laajuus:
375m² 150 asiakaspaikkaa

#designbyamerikka:
Konsepti, tila-, ja sisustussuunnittelu sekä rakentamisen ohjaaminen

Top 3

  • Visuaalisesti mielenkiintoa herättävä kokonaisuus
  • Taipuu monenlaiseen ruokailuun
  • Teemu Nojosen valaisintaideteos

Työryhmä

  • Amerikka: Teemu Nojonen ja Mervi Karvinen
  • SSP Finland (tilaaja)
  • Marker (graafinen suunnittelu)

Visuaalisesti mielenkiintoinen ruokaravintola:

Ravintola Cesar’s hurmaa mielenkiintoisilla yksityiskohdillaan. Erilaiset pinnat, kuviot, kalusteet, valaisimet sekä graafiset materiaalit aikaansaavat viihtyisän tunnelman arkisempaan ruokailuun Helsinki-Vantaan lentokentällä. Ravintolassa Välimeri kohtaa Suomen ja lopputulos on visuaalisestikin herkullinen! Runsaudesta huolimatta tila kuvastaa Skandinaavista, pelkistettyä muotokieltä ja muistuttaa ravintolan sijaitsevan Suomessa.

Ravintola tarjoaa aamiaista vieressä toimivan hotelli Glon asiakkaille. Aamiaisen jälkeen tarjolla on pizzaa sekä kotiruokaa aina iltaan asti. Tilassa on istumapaikkoja palvelemaan erilaisia asiakkaita: pikaisesti yksin ruokaileva ja ryhmässä ravintolaan tuleva löytävät mieluisensa ruokailutilan. Kassapiste sekä linjasto on suunniteltu vetämään paljon asiakkaita ruuhka-aikoina, kuten lounaalla.

Suunnittelutoimisto Amerikka on kehittänyt Helsinki-Vantaan kentän ravintola- ja myymäläpalveluita yhteistyössä SSP Finlandin kanssa. Kohteiden upeasta visuaalisesta ilmeestä on vastannut Marker Creative.

Lue lisää