![](https://www.amerikka.fi/wp-content/uploads/2019/06/pasted-image-0-1.png)
Faktat
Kohde:
Ravintola Cesar’s Little Italy
Asiakas:
SSP Finland Oy
Ajankohta:
2014
Laajuus:
375m² 150 asiakaspaikkaa
#designbyamerikka:
Konsepti, tila-, ja sisustussuunnittelu sekä rakentamisen ohjaaminen
Top 3
- Visuaalisesti mielenkiintoa herättävä kokonaisuus
- Taipuu monenlaiseen ruokailuun
- Teemu Nojosen valaisintaideteos
Työryhmä
- Amerikka: Teemu Nojonen ja Mervi Karvinen
- SSP Finland (tilaaja)
- Marker (graafinen suunnittelu)
Visuaalisesti mielenkiintoinen ruokaravintola:
Ravintola Cesar’s hurmaa mielenkiintoisilla yksityiskohdillaan. Erilaiset pinnat, kuviot, kalusteet, valaisimet sekä graafiset materiaalit aikaansaavat viihtyisän tunnelman arkisempaan ruokailuun Helsinki-Vantaan lentokentällä. Ravintolassa Välimeri kohtaa Suomen ja lopputulos on visuaalisestikin herkullinen! Runsaudesta huolimatta tila kuvastaa Skandinaavista, pelkistettyä muotokieltä ja muistuttaa ravintolan sijaitsevan Suomessa.
![](https://www.amerikka.fi/wp-content/uploads/2019/06/pasted-image-0-4-1.png)
![](https://www.amerikka.fi/wp-content/uploads/2019/06/pasted-image-0-2-1.png)
Ravintola tarjoaa aamiaista vieressä toimivan hotelli Glon asiakkaille. Aamiaisen jälkeen tarjolla on pizzaa sekä kotiruokaa aina iltaan asti. Tilassa on istumapaikkoja palvelemaan erilaisia asiakkaita: pikaisesti yksin ruokaileva ja ryhmässä ravintolaan tuleva löytävät mieluisensa ruokailutilan. Kassapiste sekä linjasto on suunniteltu vetämään paljon asiakkaita ruuhka-aikoina, kuten lounaalla.
Suunnittelutoimisto Amerikka on kehittänyt Helsinki-Vantaan kentän ravintola- ja myymäläpalveluita yhteistyössä SSP Finlandin kanssa. Kohteiden upeasta visuaalisesta ilmeestä on vastannut Marker Creative.
![](https://www.amerikka.fi/wp-content/uploads/2019/06/pasted-image-0-3-1.png)