URBAN CULTURE FOREVER

Amerikka tänään

Amerikassa toteutetaan unelmia. Tule meille tekemään urasi parhaat työt ja jättämään kaupungin siluettiin oma kädenjälkesi!

Olemme saaneet rakentaa kaupunkeja ja kaupunkilaisten unelmia. Olemme kuulleet millaisia kohtaamispaikkoja toivotaan ja miltä niiden tulisi tuntua. Olemme vieneet työympäristöihin palveluita, joita emme vuosia sitten olisi osanneet kuvitellakaan niihin yhdistettävän. Ennen kaikkea, olemme luoneet tiloja, joissa ihmiset viihtyvät.

Amerikka on kasvanut yli 20 tekijän kunnianhimoiseksi suunnittelutoimistoksi, jonka suunnittelutöissä konsepti rakennetaan perustuksista alkaen. Meille rakennettu ympäristö ei ole vain tilaa, vaan elävää kaupunkia täynnä kulttuuria, palveluita ja tapahtumia. Suunnittelumme kattaa arkkitehtisuunnittelun lisäksi palvelurakenteen kehittämisen kestävää kaupunkielämää tukevalla asenteella.

WANTED, PROJEKTIARKKITEHTI!

Amerikassa toteutetaan unelmia.
Mall of Tripla, Turun Hansakorttelin uudistus, Maria start-up -kampus, Pasila High-rise / Trigoni sekä lukuisia kulttuurihistoriallisia arvokohteita Helsingin keskustassa! Meille rakennettu ympäristö ei ole vain tilaa, vaan elävää kaupunkia täynnä kulttuuria, palveluita ja tapahtumia. Suunnittelumme kattaa arkkitehtisuunnittelun lisäksi palvelurakenteen kehittämisen kestävää kaupunkielämää tukevalla asenteella.

Kaipaamme sinua, projektiarkkitehti, meidän monialaiseen ja iloiseen, vauhdilla kasvavaan porukkaan luomaan uutta ja viemään projekteja maaliin! Sinulla tulee olla projektinveto-osaamista. Tiedät, mitä tarkoittaa BIM ja olet kiinnostunut konsepteista. Sinulla on myös rakennustaiteellista näkemystä. Kokemus toteutussuunnittelusta ja kaupallisten hakkeiden suunnittelusta katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse osata sisustussuunnittelua, sitä varten meillä on omat ammattilaiset.

Suunnittelun työvälineenä on pääasiallisesti Archicad, projektinjohtoon käytössä ovat kehittyneet resursointi- ja projektinjohtotyökalut. Tärkeintä on intohimoinen asenne ja ymmärrys suunnitteluprosessien kokonaisuudesta. Suomen kielen taito on välttämätön. Toimistomme on Sörnäisissä, kivassa design-ympäristössä, jossa ihania lounasravintoloita ja hyvää säpinää.

Hae heti, sillä töitä on tarjolla pikaisella aikataululla! CV ja portfolio toimii parhaiten. Hakemukset osoitteeseen: heli.siren@amerikka.fi, otsikkoon ”Rekry19” ja oma nimi. Lisätietoja antaa Heli Siren, 040 146 4963.

WANTED, MONIALAISIA TYÖNTEKIJÖITÄ!

Amerikassa työkentelee arkkitehteja, muotoilijoita, sisustussuunnittelijoita ja ravintola-alan osaajia. On meillä myös yksi tuotantotalouden insinööri ja valtiotieteiden maisterikin! Elinvoimaisen urbaanin ympäristön kehitystyö vaatii monenlaista osaamista ja meillä kaivataan jatkuvasti erilaisia ihmisiä. Olisitko sinä seuraava amerikkalainen? Laita meidän Helille avoin hakemuksesi heli.siren@amerikka.fi. Ehkä nähdään piankin!

Amerikkalaisen kommentti

Projektit ovat kiinnostavia ja niitä on nasta tehdä! Oli myös mukavaa päästä heti kiinni mielenkiintoisiin projekteihin ja löytää paikkansa tiimissä.

Amerikkalaisen kommentti

Opin koko ajan jotain uutta samalla kun myös yritys kehittyy ja kasvaa yhä mielenkiintoisempaan suuntaan. Pidän Amerikan johtamistavasta ja erityisesti siitä, että ihmisten erilaisuus ja vahvuudet hyväksytään sekä elämäntilanteita ymmärretään.

Amerikkalaisen kommentti

On ollut huikeaa olla mukana upeissa hankkeissa, jotka kehittävät Helsinkiä hienoon suuntaan. Suurin ylpeydenaiheeni on Kampin Korttelin onnistuminen ja se, ettei kohde jäänyt tähdenlennoksi, vaan muutti kauppakeskusruokailua koko Suomessa.