Tutkimus ja kehitys

Keskustakortteleiden, business-hubien ja kaupan keskittymien kehitys- ja konseptointipalvelut

Suunnittelemme uniikkeja ja vetovoimaisia ratkaisuja, jotka luodaan kohteen omista lähtökohdista ja asiakkaamme tarpeista käsin. Kuhunkin projektiin valjastetaan paras mahdollinen työryhmä monialaisesta tiimistämme ja tarvittaessa käyttäen hyväksi loistavaa asijatuntijaverkostoamme.

 

Makasiinitanta kehitys

Kuva: South Harbour-suunnitteluryhmä. Näkymä ehdotuksesta Makasiinipromenadi Makasiinirannan suunnittelukilpailusta, 2022.

Teimme vahvaa työtä suunnitteluryhmä South Harbourissa  (NREP, SRV Group, Anttinen Oiva Arkkitehdit, Nomaji maisema-arkkitehdit, Sitowise, Amerikka) Makasiinirannan suunnittelukilpailussa. Amerikan vastuulla oli kilpailuesityksen kokonaiskonseptin ja palvelurakenteen suunnittelu. Pääset tutustumaan jaetulla kakkossijalla palkittuun kilpailuehdotukseemme tästä.

Olimme mukana kehittämässä Turun Kauppahallin korttelia JKMM Arkkitehtien sekä Turun kaupungin kanssa, voit lukea hankeesta tästä. Aineisto toimi Turun kaupunginhallituksen päätöksenteon välineenä alueen kehitystä pohdittaessa.

Palvelumuotoilu ja työpajat suunnittelutyön pohjaksi sekä yhteistyön tueksi
Tiimillämme on vahvan kaupallisen toimiala- ja trendiymmärryksen lisäksi osaamista ja kokemusta kiinteistötaloudesta. Käytämme työkalunamme erilaisia yhteiskehittämisen muotoja, kuten haastetteluita ja työpajoja. Uskomme, että hankkeen sidosryhmillä on parasta tietoa kehityksen tueksi, siksi toimintatapoihimme kuuluu niin kuunteleminen kuin hyvin suunniteltujen työpajojen toteuttaminen sidosryhmille arvokkaiden näkemysten keräämiseksi.

Toteutus 
Teemme myös pääsuunnittelua sekä vaativaa arkkitehti- ja tilasuunnittelua.

Olemme käytössäsi ja pohdimme mielellämme kanssasi sinulle sopivimpia ratkaisuita!
Ole yhteydessä Asiakkuusjohtajaamme Maria Kelteriin sähköpostitse maria.kelter@amerikka.fi tai soittamalla +358 40 595 8580.

 

Asiakkaan kommentti

Makasiinipromenadi is well elaborated and studied in many aspects and forms a solid project. In terms of concept, the proposal is of exceptionally high quality especially in harbour buildings. In terms of a climate-smart solution, Makasiinipromenadi was of the highest quality.

Ote Makasiinirannan suunnittelukilpailun arvostelupöytäkirjasta, 2022

Viihtyvyys

Mikä tekee vaikutuksen haluttuihin kohderyhmiin?

Vetovoimaisuus

Millaisen alueen tarjonnan, vetovoimatekijöiden ja tilojen pitää olla, jotta kohderyhmät jalkautuvat alueelle halutulla tavalla?

Elinvoimaisuus

Millä toimilla on alueen kannalta liiketoiminnallisesti merkittävin vaikutus ja mistä toimista saadaan paras panos-tuotos?

Aika

Millainen uudistus kestäisi aikaa alati muuttuvassa markkinassa ja miten se pitäisi aikataulullisesti toteuttaa?

Liiketoiminta

Alueen suunnitteleminen voi tuntua hankalalta ja pelottavalta. Vaihtoehtoja on paljon - miten valita liiketoiminnan kannalta paras?

Tavoitteet

Miten viedä prosessi läpi hallitusti ja kustannustehokkaasti niin, että lopputulos vastaa asetettua tavoitetta?

Projektin läpiviemiseen vaaditaan osaamista, näkemystä ja kokemusta holistisesta, suuren mittakaavan hankkeista. Me autamme teitä löytämään ja toteuttamaan menestyksekkään ratkaisun ja toimimme tukenanne muutoksen johtamisessa!

Muut palvelut

Amerikka tarjoaa myös kiinteistökehitys- ja tilasuunnittelupalveluita.

Kiinteistökehitys  Tilasuunnittelu