Tilakonseptointi ja -suunnittelu

Ravintola-, myymälä- ja työympäristösuunnittelu

Amerikka on elinvoimaisten kaupallisten tilojen suunnittelupartneri sekä brändin omistajille että kiinteistön omistajille tai operaattoreille. Me teemme suunnittelutyötä luovalla intohimolla ja analyyttisella otteella tähdäten aina liiketoiminnallisesti ja asiakaskokemuksella mitattuna erinomaiseen lopputulokseen. Meillä on kokemusta mittakaavaan katsomatta erinomaisesti onnistuneista hankkeista.

Suunnittelemme uniikkeja ja vetovoimaisia ratkaisuja, jotka luodaan kohteen omista lähtökohdista ja asiakkaamme tarpeista käsin. Kuhunkin projektiin valjastetaan paras mahdollinen työryhmä monialaisesta tiimistämme ja tarvittaessa käyttäen hyväksi loistavaa asijatuntijaverkostoamme.

Viihtyvyys

Millainen olisi se tila, johon asiakkaasi ihastuisi ja josta työntekijäsi olisi ylpeä?

Vetovoimaisuus

Mikä olisi oikeanlainen fyysinen ympäristö henkimään brändisi olemassaoloa?

Elinvoimaisuus

Mitkä tilalliset ratkaisut auttaisivat toiminnallisesti työnteossa, boostaisivat parempaan liiketoimintaan ja auttaisivat tulevaisuuden rekrytoinneissa?

Ympäristö

Millainen tila sinulla on käytettävissäsi ja missä se sijaitsee? Minkälaisia toimintoja sinne kannattaa ja on mahdollista sijoittaa?

Liiketoiminta

Suunnittelu voi tuntua hankalalta ja pelottavalta. Vaihtoehtoja on paljon - miten valita liiketoiminnan kannalta paras?

Tavoitteet

Ja miten viedä prosessi läpi hallitusti ja kustannustehokkaasti niin, että lopputulos vastaa asetettua tavoitetta?

Projektin läpiviemiseen vaaditaan osaamista, näkemystä ja kokemusta. Me autamme teitä löytämään ja toteuttamaan menestyksekkään ratkaisun ja toimimme tukenanne muutoksen johtamisessa!

Muut palvelut

Amerikka tarjoaa myös kiinteistökehityspalveluita sekä
alueiden kaupallista kehitystä ja konseptointia.

Kiinteistökehitys  Kaupunkiympäristöt