Faktat

Kohde:
Kluuvi Kitchen

Asiakas:
ISV Kluuvi

Ajankohta:
2019-2020

Laajuus:
n. 700m2

#designbyamerikka:
Amerikka konseptoi alueen toiminnot ja toiminnallisuuden. Amerikka vastasi myös konseptin sovittamisesta vuokralaisten kanssa, sekä urakka- ja toteutussuunnittelusta.

Top 3

  • Houkutteleva kokonaisuus vetää ihmisiä Yliopistokadulta ja jättää muistijäljen
  • Erilaiset ravintolavuokralaiset sovitettu tilaan niin, että kokonaisuus on yhtenäinen ja tukee eri ravintolakonseptien toimintaa
  • Kokonaisuus tuo kaivatun lisän koko kauppakeskuksen F&B -tarjontaan

Project team

  • Amerikka: Tomi Jokinen, Teemu Nojonen, Olli-Pekka Vaija, Susanna Leppänen, Veera Andreasén, Bahareh Bastani Cavendo (asiakas)
  • Graafinen ilme: N2

Projektin lähtökohdat:

Osana kauppakeskus Kluuvin konseptiuudistusta ja kehitystyötä keskukseen luotiin täysin uusi ruokailun ja viihtymisen keskittymä palvelemaan lähialueen toimistotyöläisiä sekä yliopiston väkeä. Kluuvi Kitchen sijoittuu Yliopistokadulle, vastapäätä Helsingin yliopiston metroaseman yhtä vilkkaimmista ulostuloista. Ravintolakeskittymä houkuttelee astumaan sisään ja kasvattaa koko Kluuvin tunnettuutta.

Suunnitteluprosessi:

Suunnittelutoimisto Amerikka on vastannut ravintola-alueen konseptisuunnittelusta, yleisten alueiden suunnittelusta, asiakas wc-alueen suunnittelusta, vuokralaisten konseptien yhteensovittamisesta sekä urakka- ja toteutussuunnittelusta.

Kaipaako kohteesi kehittämistä? Olemme käytössäsi! Ole yhteydessä Asiakkuusjohtajaamme Maria Kelteriin sähköpostitse maria.kelter@amerikka.fi, tai soittamalla +358 40 595 8580 

Lue lisää